Team

mr. L.E. van Hevele

Advocatenkantoor Den Hollander Oostburg mr. van Hevele

 

Een grensgeval. Thuis in Nederland en België, maar blijft uiteindelijk een Zeeuw die worstelt om al zijn cliënten uit een juridisch woelige zee boven te laten komen en dat alweer meer dan 30 jaar.

Is een allround civilist die in opdracht van binnen- en buitenlandse particulieren, ondernemers en professionals zoals rechtsbijstandsverzekeraars en buitenlandse advocatenkantoren (proces)bijstand verleent, in burgerlijkrechtelijke geschillen zoals onder meer maar niet uitsluitend op het gebied van het personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht, goederenrecht, overeenkomstenrecht en grensoverschrijdende incasso’s. Lid van de specialisten Vereniging van Incasso en Procesadvocaten.

Praktisch doortastend, nuchter en oplossingsgericht. Beschikt over een groot Belgisch netwerk. Spreekt Engels, Duits en Frans.

Is in zijn vrije tijd te vinden op het water voor de Zwinkust of op zijn motor- of racefiets.

mr. L.E. van Hevele heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

 • Algemene praktijk met als subrechtsgebied Burgerlijk recht;
 • Burgerlijk procesrecht met als subrechtsgebied Beslag- en executierecht;
 • Huurrecht;
 • Personen- en Familierecht met als subrechtsgebieden Echtscheidingen, alimentatiezaken en omgangsregelingen, Internationaal privaatrecht en Ouderschap en erkenning. 

Deze registratie verplicht mr. L.E. van Hevele volgens de regels van de NOvA 10 opleidingspunten te halen (1 punt = 2 uur studie) per jaar en op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  Mr. M.B. Ullah

  Advocatenkantoor Den Hollander Oostburg mr. M. B. Ullah

   

  Groeide op in Oostburg. Studeerde in Tilburg & Nijmegen, master: Staats- en Bestuursrecht. Heeft bij verschillende gemeenten gewerkt na het afstuderen. Begin februari 2021 begonnen bij Advocatenkantoor Den Hollander; eind februari 2021 beëdigd tot advocaat.

  Houdt zich bezig met het brede spectrum van het (algemeen) bestuursrecht. Bestemmingsplannen, handhavingstrajecten, omgevingsvergunning. Noem het maar op. Ook ondersteunt hij mr. Van Hevele bij zijn civiele praktijk. Lid van de VAR – Vereniging voor bestuursrecht. 

  Een doorzetter. Grondig, zorgvuldig en aan álles denkend. Iemand die samen optrekt met cliënt. Altijd op zoek naar een oplossing waarmee cliënt écht iets kan. Soms kan die oplossing buitengerechtelijk gevonden worden, en soms ook niet. Dan gaat hij met alle plezier naar de rechtbank. Praktisch ingesteld dus. Voor burger & bedrijf.

  Graag omringd door familie en vrienden. Bevindt zich met plezier op het terras. Wandelt veel. Op het strand dichtbij of in groene oorden verder weg. Liefhebber van voetbal(becommentariëren).

  mr. M.B. Ullah is in maart 2021 begonnen aan de Beroepsopleiding Advocaten. 

   

   

  Wilt u meer weten over ons of het kantoor neem dan contact op.